Consulting Talents

The Tax Professionals

Fiscale wetgeving is van groot belang voor uw dagelijkse bedrijfsvoering. Kennis over en naleving van de fiscale eisen die de overheid stelt,  zijn om die reden van groot belang voor uw bedrijf. Consulting Talents helpt u die fiscale basis stevig neer te zetten zodat u uw mogelijkheden optimaal benut.

‘Any intelligent fool can make things bigger and more complex… It takes a touch of genius – and a lot of courage to move in the opposite direction.’ 

– Albert Einstein

Consulting Talents ondersteunt

Wanneer u aan door de overheid opgelegde regels voldoet, kunt u verder bouwen. Heeft u een fiscale kwestie die om directe actie vraagt? Wilt u een samenwerking aangaan? Van een administratieve boete tot en met de fiscale gevolgen van een echtscheiding en of u nu een directeur-grootaandeelhouder bent of een eenpitter: Consulting Talents ondersteunt u optimaal bij de naleving van alle fiscale regels. Met de grootst mogelijke zorg voor uw persoonlijke wensen en situatie geven we sturende en praktisch uitvoerbare adviezen, gericht op maximaal rendement. Consulting Talents kan u ook tijdelijk ondersteunen bij de gezamenlijke implementatie van adviezen van andere adviseurs.